Dress Princess Cutting



Assalamualaikum :)
hye, Happy Sabtuday.

Type sepatah-patah entry dalam blog ni dalam keadaan yang sejuk hujan renyai-renyai. Alhamdulillah . Kali ni update blog awal sikit sebabnya baby Medina ayah dia tolong jaga dekat bawah depan tv! haha! So, ibu lari naik atas jap update blog. hehehe :P

Ok, kali ni nak review lagi tentang website or facebook page yang jual baju best-best. 
Irine sure sekarang trend ramai yang suka dress jenis princess cutting yang kembang-kembang tu kan. Macam Irine sendiri suka pakai dress princess cutting macam ni sebab maybe rasa macam nampak  kurus dengan tinggi kot. hehe.Walaupun takdelah tingginya mana :)


Contoh macam dalam gambar ni. 
Pesal muka Irine berubah pulak? huhu! Oh no, ni bukan irine, for sure lah ni Ainan Tasneem. hehe
ni antara salah satu contoh macam Ainan pakaidress jenis princess cutting. Cantik kan. 
Korang boleh dapatkan dress2 jenis macam ni dekat . 


Banyak lagi design dan color-color yang korang boleh pilih dan request dekat D'Finas Boutique ni ok. 


Boleh follow instagram diorang juga : @dfinasonlineboutiqe
Kalau nak lagi senang nak order 
wassap je di no 0125668871 / 0177995417


Selamat menjamu mata and happy shopping semuaa! <3 p="">
Nanti ada website best-best lagi Irine review and share lagi.




My little space


Assalamualaikum.

Disebabkan esok Selasa and Rabu takde kelas, so malam ni jadi rajin sikit. Baby pun dah selamat tidur, penat ikut Irine daripada petang balik kelas terus pegi Hq Shaklee ambil stok untuk customers. Letih laa dia tu terus tido :) 

Disebabkan takde topik hangat malam ni, so kita hangatkan dengan cerita dan borak-borak kosong je. Kita layan gambar je lah arini yek. Dalam2 tu, Irine share dan review sikit barang-barang yang Irine suka.


Arini share meja solek yang tak berapa nak ada rupa sangat.haha

Rasanya, ni lah meja solek or meja make up paling simple kot Irine ada. huhu.Beli meja kosong je pon, and atas tu pandai-pandai sendiri kasi nampak bermaya and hidup sikit. Plannya, nak beli meja solek white color yang macam vintage tu, tapi rasa macam besar sangat. So, Irine buat simple macam ni je lah kot, yang penting lampu bulat-bulat tu ada. Nampak lah sikit macam diterangi "Nur". hehe. Meja ni antara tiap-tiap hari duduk tatap nak keluar, nak pegi kelas, nak lilit shawl pon dekat cermin ni lah!! hehe

Yang ni lah nak dikatakan pelik sikit sebab rasanya atas meja ni dia punya tahap kekemasan takkan bertahan lama. Lagi-lagi bila dah rushing nak pegi kelas, barang-barang semua tak tersusun dah.


Sebenarnya kalau nak diikutkan, kalau takde make up organizer tu memang tak tersusun lah. 
Ok nampak tak tempat letak lipstick and brush2 yang bertingkat-tingkat tu, tu korang boleh dapatkan dekat SINI

So far, senang and memudahkan lah bila ada Luxury Acrylic Cosmetic & Make up Vanity Organizer ni. Macam-macam boleh letak,takdelah berterabur barang-barang atas meja.

 

Luxury Acrylic Cosmetic & Make up Vanity Organizer

Ok kita close up kan lagi bagi korang nampak jelas.

Korang boleh LIKE FB PAGE : LYNZ STUDIO
takpun boleh tengok blog dia : www.lynzstudio.blogspot.com
atau
boleh follow instagram : @lynzstudio

Korang boleh dapatkan dengan kak Lin ni ok sebab kak Lin ni pon dia ambil tempah
custom case phone :) Untuk casing iphone ada, ipad ada, samsung ada, and banyak lagi.
contoh macam ni, casing ipad Irine daripada Kak Lin sendiri yang buatkan.



contoh casing Ipad mini Irine :) comel kan. 


Kalau ada yang berkenan nak tempah tu, pi follow and like fb page LYNZ STUDIO ni ok!

Ok x nak update banyak-banyak,
esok Irine update lagi :)

Tata, Assalamualaikum



 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in