3rd trimester with love



Assalamualaikum Hye.

Pejam celik pejam celik dah 3rd trimester mengandung dah pun. 
Rasa macam tak sedar kali, masa berjalan dengan pantas. Phewww. 

Bila waktu sekarang ni, apa yg aku perasan :-

1) Dah start rasa mengah. Baby pun kerap aktif menendang sekarang. Main bola kot dalam perut. 
2) Nampaklah sikit macam rupa orang mengandung, berbanding dulu orang tak perasan pregnant. Sbb tu orang tak nak bagi duduk dekat seat! haha. 
3) Berat adalah naik dalam 5kg je pun. sadiss betul. Berat sendiri tak naik, tapi Alhamdulilah doc cakap berat baby normal bertambah. 
4) Mostly baju-baju pregnant tak beli punnn, sebab baju-baju banyak boleh guna time x mengandung. Jimat la kan kt situ. 
5) Happy dengan mengandung kali ni.
6) Nervous, tapi rasa sangat sangat tak sabar nak bersalin lagi kali ni. hihi 

ok bye! haha. 





 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in